İDA ile Hayata Ayrıcalıklı Başlangıç

Başarısı dünyaca kanıtlanmış yaratıcılığı güçlendiren ve kişisel gelişimi destekleyen metodlarımızla okul öncesi eğitimin öncü kurumu İDA

İda Eğitim Programı

1996 yılından bu yana yaşayarak, deneyerek öğrenmeyi hedefleyen; HighScope ve FasTracKids gibi eğitim metodlarını merkezine alan eğitim programlarımız ile nesiller yetiştiriyoruz.

FasTracKids® Metodu

Fastrackids® çocuklarınızın zihinsel büyümelerinin en verimli döneminden yararlanarak, yaratıcılığını ve beyin gelişimini teşvik eder.

Erken Yaşta İngilizce

İngilizce eğitimimiz eğlenceli şarkılar,tekerlemeler ve görsel hafıza kartları ile alanında uzman İngilizce öğretmenleri eşliğinde uygulanmaktadır.

CrossActionKids

Crossaction Kids 3-6 yaş aralığındaki çocuklara özel olarak yaptırılan “güç – kondisyon” bağlantısını esas alan bir program bütünüdür

Programlarımız

3 yaşından 6 yaşına kadar okul öncesi eğitimde özel programlar, sınıflar ve uzman eğitim kadromuzla hizmetinizdeyiz.

Geleceğin Liderlerinin Ebeveynleri, Neden
İDA'yı Tercih Ediyor
Dersiniz?

İDA Keşif Turuna Katılın
Her biri alanının en iyisi eğitimciler, psikologlar ve pedagoglar İDA'da Kurucumuz Filiz KOCAMAN önderliğinde sizler için bir araya geldi.
Uzman eğitimcilerimiz tarafından etkinliği kanıtlanmış dünyanın en yeni eğitim metodları ile eğitim programlarımızı tasarlıyoruz.
Fastrackids® metoduna uygun FasTrack Learning Station® eğitim içerikleri ve materyalleri kullanılmaktadır. Böylece çocuğunuz görerek, duyarak, dokunarak, deneyerek ve yaparak en yeni eğitim materyalleri ile öğrenmektedir.
Çocukların sınıf etkinliklerindeki gelişimleri öğretmen gözlemleri, pedagog ve psikolog gözlem ve değerlendirmeleriyle takip edilerek yetenekleri keşfedilmekte ve gelişim düzeyleri ebeveynleri ile birebir olarak paylaşılmaktadır.

Güvenlik

Çocuğunuz İDA Anadokulu'nun uzman eğitimci ve danışmanları ile emin ellerde.

Sağlıklı Beslenme

Çocuklarımıza sağlıklı ve dengeli beslenme alışkanlığı kazandırmayı amaçlayıyor ve katkı maddeleri içermeyen gıdaların tüketilmesine özen gösteriyoruz

Hijyen

Okulumuzda gün boyu sınıflarımızda, tuvalatlerde ve diğer ortak kullanım alanlarında güvenli hijyen uygulaması yapılmaktadır.

İDA'da Çocuğunuz Güvende

Ferah ve eğlenceli sınıfları, çocukların özgürce seçebilecekleri çok çeşitli eğitim materyalini, çocuğun doğada vakit geçirebileceği açık oyun hava mekanlarını, çocukların özgürce seçebildikleri etkinliklerde çalıştıklarını, duvarlarda çocukların öğrenme süreçlerinin gelişiminin en önemli simgeleri olan çalışmaları, dünyayı keşfeden çocukların katıldığı her ay farklı gezi ve etkinliği, yüksek güvenlik standartlarını, sağlıklı yemekleri, üst düzey temizliği ve hijyeni görüyorsanız kesinlikle İDA ANAOKULU'ndasınız demektir.
İDA ANAOKULU çocuk odaklı yaklaşımı ile her çocuğun potansiyel becerilerini geliştirmesini hedeflemektedir. Beyin hücreleri arasında kurulan ve hayat boyu kullanacakları bağlantıların oluşumu için gereken miktarda ve kalitede uyaranlar ile çocukların yaratıcılık, işbirliği, iletişim, özgüven ve eleştirel düşünme becerilerinde kayda değer bir gelişim sağlar.

İDA Fotoğraf Kulübü

İDA Anaokulumuzun Sınıf Eğitimlerinden, Oyunlardan, Gezi Faaliyetlerinden ve Etkinliklerimizden Görünümler

Özel Bandırma İDA | İdil Deniz Anaokulu

Hemen Ön Kayıt Yaptırın
(0266) 718 21 91

Kayıt Bilgi Hattı

Yaklaşan Etkinlikler

Açılış, Mezuniyet, Özel Günler, Geziler ve Diğer Etkinlikler

Cumhuriyet Bayramı Kutlaması

Atatürk'ü Anma Programı

Haber Panosu

Anaokulumuzdaki Gelişmelerden, Öğrencilerimizin Başarılı Etkinlik Sonuçlarından Haberdar Olun